facebookfacebookfacebook
viber050-419-99-75
fax044-468-41-50

Політика безпеки

Для запобігання шахрайства з використанням реквізитів платіжних карток, всі операції, в яких використовуються дані про картку, здійснюються на захищеній сторінці процесингового центру банку, безпеку якого підтверджена сертифікатом PCI DSS.
З метою забезпечення найбільш сучасних заходів безпеки онлайн-платежів ми підтримуємо послуги забезпечення безпеки Verified by Visa і MasterCard® SecureCode ™.
Натисніть на відповідний логотип для отримання додаткової інформації.

 Політика конфіденційності

ТОВ «Компанія «Ліберті Україна» (далі — Товариство) дотримується принципів конфіденційності та захисту інформації, отриманої від відвідувачів сайту (далі - Відвідувачі).

Товариство гарантує збереження інформації з обмеженим доступом та захист персональних даних Відвідувачів у процесі користування цим сайтом (далі - Сайт).

Політика конфіденційності (далі — Політика) націлена на публічне інформування Відвідувачів про порядок збору (обробки), зберігання, передачі персональних даних та іншої інформації, що надається Товариству Відвідувачем.

Користуючись Сайтом, Відвідувач погоджується з усіма правилами та умовами Політики.

Мета обробки персональних даних

Метою обробки персональних даних є:

  • створення облікового запису Відвідувача;
  • забезпечення зворотного зв’язку для інформування Відвідувачів про товари, інформація про які розміщена на Сайті;
  • виконання Товариством своїх зобов’язань, пов’язаних із поставкою замовлених товарів;
  • забезпечення зворотного зв’язку для реагування на звернення Відвідувачів;
  • забезпечення зв’язку з Відвідувачем з метою інформування про пропозиції та акції Товариства та партнерів;
  • оцінка та аналіз ринку у розрізі товарів та клієнтів;
  • ефективне клієнтське обслуговування.

Збір персональних даних

Персональні дані — відомості чи сукупність відомостей про Відвідувача, який ідентифікований або може бути конкретно ідентифікований.

Персональні дані, які обробляє Товариство, охоплюють контактні дані, які надаються Відвідувачами при використанні сайту (прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону, адреса електронної пошти тощо). Дані передаються Відвідувачами добровільно.

Використання персональних даних та іншої інформації

Інформація, яку отримує Товариство, використовується для:

  • створення облікового запису Відвідувача;
  • забезпечення зворотного зв’язку для інформування Відвідувачів про товари, інформація про які розміщена на Сайті;
  • виконання Товариством своїх зобов’язань, пов’язаних із поставкою замовлених товарів;
  • забезпечення зворотного зв’язку для реагування на звернення Відвідувачів;
  • зв’язку з Відвідувачем з метою інформування про пропозиції та акції Товариства та партнерів;
  • оцінки та аналізу ринку у розрізі товарів та клієнтів;
  • ефективного клієнтського обслуговування.

Передача персональних даних та іншої інформації третім особам

Товариство може передавати інформацію, отриману від Відвідувачів, третім особам (партнерам Товариства) із метою належного виконання своїх обов’язків та із метою зв’язку з Відвідувачем для інформування про пропозиції та акції таких третіх осіб. Така передача персональних даних не вимагає окремої згоди Відвідувача та окремого повідомлення йому про факт передачі  персональних даних третім особам.

Умова про обмеження відповідальності

Товариство не несе відповідальності за функціонування серверів, постачальників послуги доступу до мережі Інтернет, роботу третіх осіб, з вини яких може бути неможливий чи обмежений доступ до Сайту, можливий витік інформації з вини третіх осіб, а також за розголошення Відвідувачем своїх персональних даних, логіну та/або паролю для входу у особистий кабінет на Сайті.

Права та обов’язки Відвідувача

Відвідувач має право на отримання інформації про порядок обробки своїх персональних даних, а також інші права, визначені частиною 2 статті 8 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 № 2297-VI (далі — Закон).

Відвідувач зобов’язаний, зокрема, але не обмежуючись цим:

  • не вчиняти дії, спрямовані на введення інших Відвідувачів в оману;
  • не надавати в користування свої персональні дані третім особам;
  • не здійснювати збирання, систематизацію, зберігання, обробку або поширення персональної інформації інших Відвідувачів без законної на те підстави;
  • не намагатися одержати доступ до персональних даних інших Відвідувачів.

Якщо Відвідувач реєструється на Сайті та/або здійснює замовлення товару на Сайті, своїми діями він підтверджує, що має достатній обсяг дієздатності та відповідні повноваження для вчинення таких дій, у тому числі щодо надання згоди на обробку персональних даних (самостійно або у якості представника).